Мэдээллээ устгуулах
Сүүлд шинэчилсэн: 2026 оны 9-р сарын 23
Та хүссэн үедээ PageCare-ийн хандалтыг хасч, бидэнд байгаа таны мэдээллийг устгуулахыг хүсэж болно. Бид устгалыг 30 хоногийн дотор дуусгаж, дууссан тухай танд хариу бичнэ.
Хэрэв та PageCare-д нэвтэрсэн бол
- PageCare дээр Сувгууд хэсгийг нээж, хуудас бүрийг Салгах. Ингэснээр түүний хандалтын токен шууд устана.
- Facebook дээр Settings & privacy → Settings → Business integrations (эсвэл Apps and websites) руу орж, PageCare-ийг сонгоод Remove дарна.
- Facebook хаяг дээрх нэрээ бичээд [email protected] хаяг руу имэйл илгээнэ үү. Бид таны PageCare бүртгэлийг харилцаа, мэдлэгийн хамт устгана.
Хэрэв та PageCare ашигладаг бизнест мессеж бичсэн бол
Бичсэн хуудасныхаа нэр, ойролцоогоор хэзээ бичсэнээ дурдаад [email protected] хаяг руу имэйл илгээнэ үү. Бид тухайн хуудастай хийсэн таны харилцааг устгаж, бизнест мэдэгдэнэ. Та тухайн бизнесээс шууд хүсэж ч болно.
Бид юу цуглуулдаг, яагаад гэдгийг нууцлалын бодлого-оос уншина уу.